Cabino Kinderwagen

Veel mensen die op zoek zijn naar een kinderwagen voor een aantrekkelijk prijs kiezen voor een Cabino kinderwagen. Deze kinderwagens bieden u behoorlijk veel waar voor uw geld en voor de prijs hoeft u het niet te laten. Er is natuurlijk een reden waarom deze kinderwagens zo goedkoop zijn maar als de kwaliteit daar niet onder lijdt dan is er niet mis mee.

De reden waarom de prijs van een kinderwagen van Cabino zo laag is mag u zoeken in de massa productie in landen waar de lonen laag liggen. Door de kinderwagens in grote aantallen te produceren kunnen diverse kosten, zoals de kosten voor het ontwerp, over een groter aantal kinderwagen worden uitgesmeerd. De bijkomende kosten zijn dan veel lager dan als men minder kinderwagens zou produceren. Een Cabino goedkope kinderwagen komt nog eerder binnen handbereik als ook de productie kosten laag gehouden kunnen worden. Bij de productie van zo’n beetje elk product maken de loon kosten het grootste gedeelte uit van het totaal. Heel veel fabrikanten wijken dan ook uit naar landen waar de lonen lager zijn opdat ze een betere concurrentie positie hebben. Denk niet dat dit alleen voor de Cabino kinderwagen gebeurd, denk er maar eens over na waar uw televisie of huishoudelijke apparatuur is gemaakt maar ook kleding en schoeisel komen uit dergelijke landen. De meeste producten die in grote aantallen geproduceerd worden zijn in lage lonen landen gemaakt. Bij het aankopen van een kinderwagen Cabino kiezen verzekerd u hierdoor in ieder geval van het feit dat u niet teveel betaald omdat de kosten in de hand gehouden worden. De kwaliteit van de kinderwagens mag en natuurlijk niet onder lijden dat deze in een land is gemaakt waar de lonen laag liggen. Achter de meeste fabrieken in die landen zitten mensen die uit de westerse wereld komen, deze mensen hebben een hele andere kijk op kwaliteit en op die manier wordt verzekerd dat een Cabino kinderwagen toch van een voldoende kwaliteit is. Naast de zorg voor kwaliteit tijdens de productie wordt er tijdens het ontwerp al heel veel aandacht besteed aan de kwaliteit. Een Cabino goedkope kinderwagen is het resultaat van een jarenlange ontwikkeling waarbij continue verbeteringen worden doorgevoerd. Als de fabrikant te horen krijgt dat een bepaald onderdeel niet aan de verwachtingen of eisen voldoet dan wordt dit in de volgende versie opgelost. Op deze manier wordt de kinderwagen van Cabino continue verbeterd zodat over het geheel genomen de kwaliteit er op vooruit gaat.

Bij het kopen van een kinderwagen Cabino kiezen zorgt er voor dat u een kinderwagen koopt die u heel veel flexibiliteit biedt. Ook Cabino heeft goed gekeken waar er in de markt behoefte aan is en daarom worden de kinderwagens als comi kinderwagen aangeboden. Dit betekend dat u een Cabino kinderwagen krijgt waarbij één onderstel meerdere functies heeft. In het zelfde onderstel kunt u dan ook een wandelwagen inzet, een reiswieg en een auto stoeltje plaatsen. Dit scheelt natuurlijk enorm als u het vergelijkt met het aanschaffen van een aparte kinderwagen en een aparte wandelwagen. In plaats van twee onderstellen die u voor de twee verschillende toepassingen aan zou moeten schaffen hoeft u er nu maar één te kopen. De ontwerpers van de kinderwagen van Cabino hebben hier goed over nagedacht en hebben het mogelijk gemaakt om de verschillende onderdelen in een handomdraai om te wisselen.

Het onderstel van de Cabino kinderwagen is gemaakt van aluminium waardoor de ontwerpers het gewicht zoveel mogelijk hebben weten te beperken. De wielen die men toegepast heeft zijn voorzien van lucht banden aan de achterkant en de vast te zetten zwenkwielen aan de voorkant zijn voorzien van massieve banden. Het onderstel zeer eenvoudig tot een klein pakkeptje op de vouwen en al even simpel uit te klappen. Het ‘soft-touch’ materiaal waar de verschillende onderdelen van de Cabino kinderwagen van gemaakt zijn bieden niet alleen veel comfort voor uw kindje maar is ook eenvoudig te reinigen als er vlekken op komen. De wandelwagen inzet is op verschillende manieren te verstellen voor het comfort van uw kindje, aan uw comfort is gedacht door de duwstang in hoogte verstelbaar te maken. De wandelwagen inzet, de reiswieg en het auto stoeltje van de Cabino goedkope kinderwagen zijn allen voorzien van een zonnekap. Voor de veiligheid zijn de wandelwagen inzet en het auto stoeltje natuurlijk ook voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel. Een Cabino kinderwagen biedt u door de complete samenstelling van de combi kinderwagen aanbiedingen de mogelijkheid om al vanaf de geboorte gebruik te maken van uw aankoop. U hebt dus enorm veel flexibiliteit en mogelijkheden met de producten van Cabino waardoor u veel waar voor uw geld krijgt.