Safety 1st Kinderwagen

Bij de aanschaf van een kinderwagen wilt u natuurlijk zeker weten dat de veiligheid van uw kindje gewaarborgd is en als het dan wilt u dit natuurlijk voor de laagst mogelijke prijs geregeld hebben. Als u alleen op de naam af zou gaan is er maar één keuze die u kunt maken, een Safety 1st kinderwagen heeft natuurlijk de naam erg mee zitten maar de vraag is of deze kinderwagen u daadwerkelijk waar voor uw geld biedt.

In ieder geval zal bij de keuze van een kinderwagen Safety 1st u een complete mobiliteit oplossing aanbieden om de eerste levensjaren van uw kindje mee door te komen. Dit komt omdat een Safety 1st kinderwagen vrijwel altijd als combi kinderwagen geleverd wordt. Hierdoor krijgt u dus niet alleen een wandelwagen maar ook een reiswieg die in een handomdraai in hetzelfde onderstel te monteren is. Veel mensen kiezen voor een combi kinderwagen omdat men dan met één aankoop voorzien is van twee oplossingen. Hierbij is de reiswieg voor de eerste maanden te gebruiken en vanaf 4 tot 6 maanden kunt u uw kindje ook in de wandelwagen inzet laten zitten. Men heeft bij Safety 1st dus goed opgelet op wat de vraag vanuit de markt was en daar op in gespeeld. Dit is natuurlijk iets wat alle fabrikanten doen maar het is maar net wat ze met deze informatie doen en met welke producten ze vervolgens op de proppen komen. De Safety 1st kinderwagen is momenteel in slechts één variant te verkrijgen, dit is wel vreemd als u bedenkt dat dit bedrijf al vele jaren actief in met het maken van verschillende baby producten en aanverwante artikelen. Zo bieden ze een hele selectie buggy’s aan maar hebben ze slechts één model goedkope kinderwagen in het assortiment.

Omdat het een Amerikaans bedrijf is heeft men wel goed nagedacht over waar men mee op de markt komt. De Safety 1st kinderwagen heeft daarom een onderstel dat vervaardigd is van hoogwaardige en ultralichte aluminium buizen. Niet alleen helpt dit bij het besparen van het totale gewicht van de kinderwagen, doordat deze buizen een ovaal profiel hebben bieden ze extra sterkte in bepaalde richtingen. Dit gaf de ontwerpers van Safety 1st de vrijheid om bepaalde onderdelen kleiner te dimensioneren en daardoor nog meer gewicht te besparen. Het resultaat van deze manier van werken is een onderstel dat licht in gewicht is maar toch sterk genoeg is om jaren mee te gaan. Bij het uitzoeken van een kinderwagen Safety First kiezen zal u dan ook verzekeren van vele jaren gemak voor u en plezier voor uw kindje. Het onderstel is door het unieke ontwerp zeer eenvoudig in te klappen tot een klein pakketje en nog simpeler uit te klappen. Alles wordt eigenlijk bepaald door één veiligheidsknop die de kinderwagen zowel ingeklapt als ook uitgeklapt vergrendeld. Op dit ene onderstel is in een handomdraai het reiswiegje of de wandelwagen inzet te plaatsen. Door middel van een optionele adapterset is op de Safety 1st kinderwagen ook een auto stoeltje van diverse merken te plaatsen.

De wandelwagen inzet van de Safety 1st kinderwagen is een mooi staaltje van veiligheid en gebruiksgemak. Niet alleen is het voorzien van een volledig verstelbare 5-punts gordel maar ook zijn alle randen dikker uitgevoerd opdat uw kindje zich niet bezeerd en is een bumper bar een standaard voorziening. Voor het comfort van uw kindje levert Safety 1st u een verstelbare rugleuning en een verstelbare voeten steun. Het rijcomfort wordt geregeld door de grote wielen met luchtbanden aan de achterkant en de zwenkwielen aan de voorkant. U kunt de wandelwagen inzet van de Safety First kinderwagen ook andersom plaatsen zodat u naar uw kindje kunt kijken terwijl u aan de wandel bent. Uw eigen comfort wordt geregeld door de in hoogte verstelbare duwstang en het afsluitbare boodschappen mandje maakt het geheel nog praktisch ook. De wandelwagen inzet wordt geleverd inclusief zonnekap en een voetenzak maar ook een zit verkleiner voor de eerste maanden dat uw kindje in de wandelwagen zit is bij de Safety 1st kinderwagen inbegrepen. Het reiswiegje van deze goedkope kinderwagen is voorzien van een afdekhoes en een zonnekap en is van dezelfde eenvoudig te reinigen stof gemaakt. Natuurlijk is ook het plaatsen van het reiswiegje in het onderstel in een handomdraai gebeurd. De Safety 1st aanbiedingen op deze website zullen u laten zien bij welke aanbieder u de beste deal voor een combi kinderwagen kunt maken. Zodra uw keuze op deze kinderwagen valt dan hoeft u alleen nog maar de beste aanbieding er bij te zoeken.