Wie zijn Wij

Met het kopen van een kinderwagen geeft u een behoorlijk bedrag uit dat u niet zomaar kunt missen. De tijden zijn erg duur als er een kindje op komst is of als deze net geboren is en elke cent die u kunt besparen is er eentje. U doet er dan ook goed aan om niet zomaar iedereen te vertrouwen en uw geld alleen uit te geven als u overtuigd bent dat u de juiste waar voor uw geld krijgt. Dit klinkt allemaal heel erg logisch en wie zijn wij om het daarmee oneens te zijn.

Toch kunt u voor een helder advies over de juiste goedkope kinderwagen heel goed op deze website terecht, dit komt omdat wij geen partij zijn bij de aankoop van uw kinderwagen. U zult de kinderwagen niet bij ons kopen maar bij een online kinderwagens winkel of outlet die een goede reputatie op dat gebied heeft opgebouwd. Wij zullen u ook alleen maar kinderwagen aanbieders laten zien waar u betrouwbaar een kinderwagen kopen kunt. Zoals u hebt kunnen lezen op deze website beoordelen wij alle aanbieders aan de hand van een aantal heldere criteria waaronder de betrouwbaarheid van de aanbieder. De informatie op deze website komt dan ook rechtstreeks van de kinderwagen aanbieders af. Dit wordt door onszelf gedaan als wij persoonlijk de goedkoopste kinderwagens op het internet opzoeken of de informatie wordt ons door de aanbieders aangeleverd. Daarmee is goedkopekinderwagen betrouwbaar als informatie bron omdat wij de informatie rechtstreeks van de kinderwagens aanbieders verkrijgen.

Alle goedkope kinderwagen en de kinderwagen aanbiedingen die u op deze website vindt beoordelen wij aan de hand van een aantal objectieve criteria. Deze criteria zijn door ons opgesteld aan de hand van de bevindingen van ons onderzoek naar wat kopers van kinderwagens belangrijk vinden aan een kinderwagen. Natuurlijk kwam daarbij naar voren dat betrouwbaar een kinderwagen kopen heel erg belangrijk gevonden wordt. Ook kwam naar voren dat veiligheid en kwaliteit minstens zo belangrijk gevonden wordt. Natuurlijk was de prijs vaak een doorslaggevende factor maar klanten wilden vooral een goede en veilige kinderwagen. Aan de hand van de uitkomsten van dit onderzoek zijn deze eisen door goedkopekinderwagen betrouwbaar opgesteld en gebruiken wij deze bij het beoordelen van de informatie op deze website. Het is uiteindelijk wat de klanten van de online kinderwagens winkel en outlet aan geven en wie zijn wij om daar aan te twijfelen.

Wie zijn wij, wij zijn een ervaren internet marketing bedrijf die een ruime ervaring heeft opgedaan in verschillende sectoren. Onze expertise die wij op het gebied van de internet marketing opgedaan hebben stellen wij ten dienste voor dit project. Wij willen met dit project onafhankelijke en objectieve informatie geven over goedkope kinderwagens en waar u betrouwbaar kinderwagen kopen kunt. Door deze ruime ervaring weten wij als geen ander wat de mogelijkheden van het internet zijn en hoe wij deze mogelijkheden kunnen gebruiken. Wij weten daarom dat een tevreden klant veel meer oplevert dan een ontevreden klant en daarom komt u alleen kinderwagen aanbieders tegen die wij als goedkopekinderwagen betrouwbaar vinden. Elders op deze website kunt u uitgebreid terug vinden welke eisen wij aan de aanbieders voor kinderwagens moeten voldoen voordat zij op deze website terug te vinden zijn. Wij weten door onze ervaring dat wij deze eisen erg streng moeten handhaven en dat doen wij dan ook. Het is voor ons niet nieuw om in een spanningsveld te opereren waarbij wij aan de ene kant een online kinderwagens winkel of outlet aanprijzen waardoor zij meer kinderwagens verkopen en aan de andere kant u als klant van objectieve informatie willen voorzien. Wij hebben er daarom voor gekozen om de goedkope kinderwagen bij onze beoordeling centraal te stellen ongeacht bij welke aanbieder deze te koop is. De aanbieders hebben wij apart beoordeeld waarbij het belangrijk is dat u daar betrouwbaar een kinderwagen kopen kunt.

Op deze manier hopen wij als goedkopekinderwagen betrouwbaar te werk te gaan en u van evenwichtige en vooral objectieve informatie te voorzien. Wij zijn daarom altijd op zoek naar de laatste aanbiedingen en de goedkoopste kinderwagens die wij kunnen vinden op het internet. Hierbij worden wij gesteund door wat ons door betrouwbare aanbieders aan informatie aangeleverd wordt. Mocht u vragen hebben over onze manier van werken of feedback over deze website willen geven neem dan graag contact met ons op door het formulier op de contact pagina te gebruiken. Wij horen graag van u als kinderwagen koper hoe wij de informatie op deze website kunnen verbeteren. U als koper zult dit immers als beste weten en wij zijn wij om daar niet naar te luisteren.